Garantie & Reparatie

Bij GSmet geldt uw factuur als garantiebewijs.
Ja, voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Omdat GSmet een Belgisch bedrijf is, is de Belgische wetgeving van toepassing en geldt de Belgische definitie van wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging of terugbetaling van je aankoopbedrag. Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u in de documentatie van het artikel.  
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Omdat GSmet een Belgisch bedrijf is, is de Belgische wetgeving van toepassing en geldt de Belgische definitie van wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging of terugbetaling van het aankoopbedrag.
U kan bestelde artikelen volgens de geldende wettelijke bepalingen binnen de dertig dagen na ontvangst retourneren. Met het oog op een zo vlot mogelijke service vragen we om ons hiervan eerst via mail op de hoogte te stellen.  Vanaf het moment dat u hebt aangegeven dat u een artikel wil retourneren moet u het binnen 14 dagen terugsturen. Indien u iets wil retourneren gelden de volgende voorwaarden:
  • De producten zitten in de mate van het mogelijke in hun originele verpakking.
  • De producten zijn ongebruikt en onbeschadigd.
  • De producten dienen op een passende manier verpakt te worden voor terugzending.